پدر سردار شهید حسن معماریان درگذشت

حاج محمد معماریان پدر سردار شهید حسن معماریان از شهر دستگرد برخوار در سن ۸۵ سالگی بر اثر بیماری و کهولت سن دارفانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
پدر سردار شهید حسن معماریان درگذشت

به گزارش ندای برخوار؛ حاج محمد معماریان پدر سردار شهید حسن معماریان از شهر دستگرد برخوار شامگاه دیروز (دوشنبه ۳ دی‌ماه) در سن ۸۵ سالگی بر اثر بیماری و کهولت سن در منزل دارفانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

حاج محمد معماریان متولد یکم اردیبهشت ماه سال ۱۳۱۸ بود. وی در زمینه کشاورزی فعالیت داشت. همچنین، او در نصب قالی فرش برای مردم شهرستان برخوار شناخته می‌شد.

وی 25 سال پیش با بیماری سرطان روده درگیر شد و پزشکان پس از عمل، به طور کامل ناامید بودند، اما او به شفای عاجل دست یافت و سال‌ها به زندگی ادامه داد. وی همچنین چندین سال بعد به بیماری آلزایمر مبتلا و کاملاً خانه‌نشین شد.

سردار شهید حسن معماریان به طور کامل در طول هشت سال جنگ تحمیلی در جبهه‌‎ها حضورداشت و به گفته فرمانده او، شهید معماریان در بیش از 127 عملیات درون مرزی و برون مرزی شرکت داشته است.

او نهایتا هفتم شهریورماه سال 1373 در سن ۳۰ سالگی در شمال غرب کشور (منطقه میربهار) بر اثر انفجار خمپاره و اصابت ترکش به بدن به فیض شهادت نائل آمد.

سردار شهید حسن معماریان همچنین به عنوان یک ورزشکار و فردی با اخلاق، همواره پیشگام در کمک به دیگران بود و در دل خانواده و دوستانش جایگاه ویژه‌ای داشت.

در پی درگذشت پدر شهید معماریان، شهرداری و شورای اسلامی شهر دستگرد برخوار با صدور پیامی این مصیبت را به کانون داغدیده تسلیت گفتند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 47248

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

چهار × یک =