به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ندای برخوار»؛ صبح امروز (شنبه ۵ مهرماه) رضاعلی معصومی فرماندار شهرستان برخوار در بازرسی از عملیات عمرانی بلوار ولیعصر روستای محسن آباد و ورودی اصلی این روستای بزرگ، پیگیریهای لازم را برای تسریع در اجرا و پایان پروژه انجام داد.
این پروژه بسیار مهم با پیگیریهای نماینده مردم، بخشدار مرکزی، دهیار و شورای اسلامی روستای محسن آباد از سال گذشته آغاز شده و با تامین اعتبار لازم، در مرحله خوبی قرار دارد و در هفته آینده توسط اداره راهداری و حمل و نقل جادهای، آسفالتریزی انجام خواهد شد.
به جهت انجام سریع پروژه و گستردگی بلوار ولیعصر، بخشداری مرکزی و دهیاری مجبور به مسدود کردن مسیر شدند، لذا از این جهت ضمن عذرخواهی از مردم روستای محسن آباد، برای اجرای ایمن پروژه مسدود کردن مسیر ضرورت داشت.
پایان این پروژه برای هفته آینده در دستور کار قرار دارد تا ضمن بهرهبرداری از بلوار ولیعصر، محور ورودی روستای محسن آباد با ساماندهی کامل و زیباسازی مطلوب به بهرهبرداری برسد.
همچنین تلاشها و پیگیریها برای اجرای روشنایی نیز ادامه خواهد داشت و نصب المان شهدای روستای محسن آباد در میانه بلوار در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/


