به همت سربازان گمنام امام زمان(عج) در برخوار؛

کشف انبار احتکار مواد اولیه ۳۰۰ میلیارد ریالی در منطقه صنعتی کمشچه

سربازان گمنام امام زمان عجل الله فرجه در شهرستان برخوار، از انباری در منطقه صنعتی کمشچه مقادیری مواد اولیه به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال کشف کردند.

تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - سه‌شنبه ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
کشف انبار احتکار مواد اولیه ۳۰۰ میلیارد ریالی در منطقه صنعتی کمشچه

پبه گزارش ندای برخوار؛ در ادامه رسیدگی به گزارشات مردمی سامانه ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه و برخورد با محتکرین مایحتاج مردم، با تلاش نیروهای ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برخوار، با همکاری مقام قضایی و بازرسان اداره صمت، از انباری در منطقه صنعتی کمشچه حدود هزار و ۷۲ تن پی وی سی، ۱۷۵ کیلوگرم پیکمنت (رنگ دانه برای رنگی کردن سطح اجسام)، حدود ۲۳ تن کربنات کلسیم، حدود ۵ تن استابلایزر، ۳ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم تیتان کرونوس احتکار شده کشف و ضبط شد.

ارزش این مواد اولیه احتکار شده بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد و کالا‌های مزبور برای سیر مراحل قانونی به اداره صمت تحویل و انبار نیز پلمپ شد.

انتهای پیام/

کشف انبار احتکار مواد اولیه در منطقه صنعتی کمشچه


شناسه خبر: 8998

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

دو − 1 =