مردم شهرستان برخوار علیه آشوبگران راهپیمایی خواهند کرد

فرماندار شهرستان برخوار گفت: پس از اقامه نماز جمعه این هفته در شهرستان، راهپیمایی مردم برخوار علیه آشوبگران برگزار می شود.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۳۱
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
مردم شهرستان برخوار علیه آشوبگران راهپیمایی خواهند کرد

محمدرضا قربانی در گفت و گو با خبرنگار ندای برخوار گفت: در پی آشوب و اغتشاش عناصر ضد انقلاب و اهانت به قرآن و آموزه های دینی ملت ایران از جمله عفاف و حجاب، راهپیمایی محکومیت اقدامات تخریب‌گرانه منافقین همزمان با سراسر کشور در شهرستان برخوار نیز برگزار می شود.

وی افزود: این راهپیمایی فردا پس از اقامه نماز جمعه در شهرهای دولت آباد، حبیب آباد، دستگرد، خورزوق و کمشچه برگزار می شود.

فرماندار شهرستان برخوار در پایان از عموم مردم شهید پرور، ولایتمدار و انقلابی شهرستان برخوار دعوت کرد تا با حضور در این راهپیمایی، خشم و انزجار خود را از عناصر ضد انقلاب، آشوبگران و منافقین اعلام دارند.

انتهای پیام/


شناسه خبر: 26699

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در ندای برخوار منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد

یک × 3 =