به گزارش ندای برخوار؛ محمد ولید مغربی گفت: در پی فعالیت همراه با آلودگی مکرر هوا توسط یک کارخانه تولید آجر در شهرستان برخوار و عدم رفع آلودگی، با دستور مقام قضایی این واحد پلمب و از فعالیت آن جلوگیری بعمل آمد.
وی افزود: کلیه کارخانجات و واحدهای صنعتی وفق قوانین و مقررات محیط زیست، موظف به کنترل آلودگی خروجی ها در راستای جلوگیری از آلودگی آب، خاک و هوا با نصب تجهیزات کنترلی بوده و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دستگاه متولی و مسئول کنترل آلاینده ها ضمن شناسایی منابع آلاینده، مهلت ها و تأکیدات لازم را در جهت کنترل آلاینده ها و نصب تجهیزات اعمال می نماید.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست برخوار بیان داشت: کنترل آلاینده های محیط زیست در صنایع و کارخانجات از طریق احداث سیستم های تصفیه خانه فاضلاب و نصب فیلترهای پاکسازی خروجی های هوا صورت می گیرد.
انتهای پیام/